Om Lima VVA

Hva er Lima VVA?

illustrasjon; Lima VVA bruker

Lima VVA er en programpakke for planlegging og beregning av veger og ledningsanlegg. Med Lima VVA kan du enkelt gjøre linjepålegg, beregne geometri, masser og areal, planlegge ledningsanlegg og lage rapporter og konfigurerbare tegninger av høy kvalitet.

Programmet kan også brukes for masse­beregning av andre enkle konstruksjoner som f.eks. voller, grøfter, groper og deponi.

Lima VVA er et brukervennlig og fleksibelt verktøy, spesielt tilpasset små og mellomstore prosjekteringsoppgaver.

Systemkrav

Lima VVA krever en standard stasjonær eller bærbar datamaskin med Microsoft Windows operativsystem (versjon XP eller senere).

Det settes ingen krav til hastighet, mengde minne eller lagringsplass. Ytelse og plasskrav avhenger helt av hvor mye data man har i prosjektene (f.eks. størrelse til importert kartutsnitt og lengden til senterlinjen). Vår erfaring er at selv parseller på flere kilometer kan kjøres på bærbare maskiner i budsjettklassen uten problemer.

Programvaren leveres via Internett (se Nedlasting).

Mer informasjon og demo

Se Lima VVA Kundestøtte for innføringer, tips og svar på vanlige spørsmål.

Vi oppfordrer deg til å prøve Lima VVA selv. Du kan laste ned og prøve Lima VVA uten noen forpliktelser. Nedlasting, installasjon og eventuell fjerning er raskt og enkelt. Uten lisens er visse funksjoner som lagring sperret, men programvaren er ellers fullt funksjonell.

Om ønskelig så kan vi gi en tidsbegrenset evaluerings­lisens for full-skala test. Ved beslutning om anskaffelse så tilbyr vi fleksible lisenser med årlig vedlikeholds­avtale som inkluderer kundestøtte og oppdateringer av programvaren.

For mer informasjon, ta kontakt.

© Rektangel AS | Postboks 7727, Spjelkavik, N-6022 Ålesund | Tlf. 70 15 21 70